网站标志
会员登录信息
您好,欢迎光临本站!    请登录 注册
点评详情
发布于:2019-9-15 07:32:43  访问:612 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
5 Naturliga Skäggoljor
Skäggolja används för att ge fukt och näring åt både skägg och hud. Det kommer att minska kluvna toppar och knutar, och då behöver du inte trimma det så ofta för att det ska se bra ut. Allt som allt så kommer ditt skägg se snyggare och renare ut. Beard Brother Beard Oil är en a hundred% ekologisk handtillverkad skäggolja. Precis som för de flesta andra vegetabiliska oljor rekommenderar vi kallpressad olivolja av kvalitén further virgin om du vill använda den som skäggolja.
Det håller skägget tätt och på plats, medan innehållet av oljor, natursmör & bivax håller det återfuktat och snyggt. Bra skäggoljor går att köpa både i butik och on-line. Sedan kommer vi until doften. Nõberu of Sweden Feather Beard Oil är en lättare och tunnare skäggolja. Eftersom oljan återfuktar huden under skägget så hjälper den så klart until att minimera torr och fjällig hud i skägget.
Det är helt enkelt en så viktig del vid skötseln av skägget att det inte går att förbise från fördelarna. Dock inte helt luktfri då det skulle kunna förstöra oljans egenskaper, så doften av denna olja är: olja. Fortsätt med att lyfta skägget med fingrarna som en kam och massera in skäggoljan underifrån. Tillsätt 10 until 15 droppar doftolja till varje deciliter basolja.
Efter detta är det dags att applicera övriga produkter som man vill använda för styling av skägget. Skäggolja hjälper until att motverka huden och skäggstråna från att bli uttorkade och då även hårsäckarna. Det finns många fördelar med att använda skäggolja som en del av den dagliga hud- och skäggvården. Till skäggkit avdelningen fräscha och uppfriskande skäggoljor kan även Mr Bear Familys skäggolja Citrus anses höra.
Ett exempel på en populär tillverkare och återförsäljare av skäggoljor är Beardcrown , som erbjuder olika varianter av oljor med inspiration från de småländska skogarna. Har använts i tusentals år och mjukar upp ditt skägg samt är mycket vårdande för huden. I stora mängder kan eteriska oljor vara allergiframkallande, men i skäggoljor är ämnena så utspädda att risken i princip är obefintlig (normalt cirka 5-10% av totala innehållet).
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright ? 2009-2010 All Rights Reserved. 美容护肤化妆品商城网站管理系统 版权所有   沪ICP备01234567号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:021-98765432 
联系地址:上海市某某路某大厦20楼B座2008室   邮政编码:210000