网站标志
会员登录信息
您好,欢迎光临本站!    请登录 注册
点评详情
发布于:2019-9-15 07:55:35  访问:439 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Ekologisk Skäggolja Och Hårolja
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Kolla då in , de har ett brett sortiment av skäggolja från noga utvalda varumärken. Om du inte kan göra det kan du göra egen skäggolja Ett väldoftande skägg är mycket attraktivt. Häll ett par droppar i handflatan och massera in oljan i skägget. Det svåra är att hitta en balans som inte gör skägget för flottigt, för då kommer du att smeta ner allt som skägget rör vid (kläderna, exempelvis) och det tar väldigt lång tid för oljan att torka - om ens alls.
När du slutar raka dig produceras det fler döda hudceller som fastnar i skägget. Använd gärna en svinhårsborste för att fördela ut skäggoljan i hela skägget. Våra egna näsor kan nämligen vara otillförlitliga då det handlar om de aromer som det egna skägget avger. Har man ett relativt kort skägg behöver man bara 1-2 droppar. Det har ofta att göra med att oljan drar upp och ut orenheter från djupet, och detta kan irritera hudytan om det finns mycket orenheter att bli av med.
De flesta skäggoljor är parfymerade och luktar mycket gott. Mjukgör torra, risiga hårstrån, förebygger inåtväxta hårstrån och verkar bakteriedödande, samtidigt som den ger en mjuk hud och ett fräscht skägg. Dessutom ger skäggoljan en fräsch doft. Oljan arbetas vid behov in i skägget med handflatorna. Du behöver faktiskt bara två ingredienser - en basolja och en eterisk olja som bidrar med doft, men ibland även egenskaper.
I samband med navigering, registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Du får alltså dubbel effekt av att använda skäggolja. En dedikerad skäggkam är skonsam och hjälper också till att transportera och fördela skäggolja.
Recipe for men RAW Naturals Storm Proof Beard Balm one hundred ml är en skäggbalsam som gör skägget mjukt och fylligt. Ett exempel på en populär tillverkare och återförsäljare av skäggoljor är Beardcrown , som erbjuder olika varianter av oljor med inspiration från de småländska skogarna. Bor man i kalla och torra klimat, som Sverige har man additional mycket att vinna på att använda skäggolja.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright ? 2009-2010 All Rights Reserved. 美容护肤化妆品商城网站管理系统 版权所有   沪ICP备01234567号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:021-98765432 
联系地址:上海市某某路某大厦20楼B座2008室   邮政编码:210000